Installation af KNX Wiser Schneider hos Elektriker Lyngby

Elektriker Lyngby anbefaler KNX og Wiser fra Schneider, allerede ved opførelsen af ​​en ny villa installere basen til et smart og moderne bussystem, så du har forberedt og fremtidssikret villainfrastruktur. Så er det nemt at tilføje og ændre funktionalitet baseret på nyt og ændret behov.

En moderne elinstallation som KNX kan beskrives som følger;

Øget sikkerhed og tryghed med automatiske kontroller og overvågning

• Øget komfort gennem centrale funktioner
• Muliggør energieffektive løsninger
• Fjernadgang via mobile enheder
• Aktiverer fremtidige funktioner

KNX montering hos Elektriker Lyngby for en nemmere og hurtigere design:

Bare et buskabel og et symbol for knapper, i stedet for definere krone, trappe osv. Renere tegning, fordi den ikke findes nogle afbrydere mellem knapper og lampeudtag / lyspunkt.

Hurtigere installation:
Nemmere ledningsføring, 7-leder fra central, fase, nul, jord + 4 filamenter. Et buskabel til alle knapper.
Let at ændre:
Både under og efter komplet installation gennem omprogrammering i stedet for at omlægge kabler og i værste fald bryde vægge op.
Kunden kan selv påvirke funktioner:
Skift og gem lysscener. Elektriker Lyngby kan med KNX gøre så at du selv kan indstille hvilke lys skal lyse, når de trykker på f.eks. “kom hjem”-knappen

Vil du vide mere? Kontakt Elektriker Lyngby, så fortæller vi mere om hvad KNX kan og hvad installation af KNX kan betyde hjemme hos jer.

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.