Elektriker døgnvagt

Gps system in a smart car
Gps system in a smart car


Hvis du søger efter en elektriker døgnvagt, så har du sandsynligvis blevet ramt af noget uheld med el. Måske bemærkede du et stød via et af dine stikkontakter. Måske er du kommet til at bore ind i et kabel Eller måske er du mistet strømmen i en dele af dit hus, og det hjalp ikke at udskifte ødelagte sikringer? Mange problemer med ledninger eller apparater kan føre til behov af en elektriker døgnvagt.

Blot til info så har vi midlertidigt pause i vores autorisation, så de opgaver som kræver autorisation, kan komme til at viderestilles til andet selskab.

Elektriker Lyngby hjælper dig med enhver elektriker døgnvagt problem

Vores elinstallatører er parate til at reagere på akutte el problemer dag og nat. Ring 22 34 72 22 for at oprette en kontakt til din lokale elektriker i Lyngby og omegn.

Hvad skal du vide før du bestiller en døgnvagt elektriker


Nogle gange er det svært at vide om situationen kræver en elektriker akut.

Her er nogle af de mest almindelige problemer, som en elektriker døgnvagt skal håndtere:

  • En mærkelig brændende lugt i huset
  • En elektrisk kontakt eller stikkontakt er varm at røre ved
  • En afbryder fortsætter med at gå gentagne gange
  • En summende lyd stammer fra en stikkontakt eller kontakt
  • Nogen har modtaget et elektrisk stød
  • Der er et delvis, vedvarende strømtab i huset
  • Dit el tavle er blevet vådt

Elektriker Lyngby opfordrer kunder til at ringe til elektriker døgnvagt ved det første tegn på problemer. Hvis problemet opstår om natten, mange gange, er det bare ikke en god ide at vente til morgenen for at søge hjælp.

Da uløste elektriske problemer kan starte brande, skal du ikke forsinke med at ringe til hjælp med dine bekymringer. Når det kommer til el, er det altid bedre at være sikker end usikker og fortryde at man ventede med at bestille hjælp.

Elektriker døgnvagt hos Elektriker Lyngby
Elektriker døgnvagt hos Elektriker Lyngby

Elektriker døgnvagt priser

Som du sikkert misstænker koster det mere at bestille en elektriker akut end at bestille en elektriker på tidsbestilling. Faktum er at det koster ca. 14.000 om måneden for et elektriker firma at kunne tilbyde vagtservice. Enligt elektriker overenskomster er der nemlig nogle regler omkring hvad en medarbejdere skal have i løn for at have “vagten”.

Det er i den sidste ende dig som kunde der bliver den som får lægge ud for prisen.

Så det er sagt så tilbyder vi elektriker døgnvagt fra 2.500 kr hos Elektriker Lyngby

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.