Duka udluftning Ventilation montering

Udluftning Duka One montering af modellerne Duka One S6, S6B, Duka One Pro 50 plus mv. Elektriker Lyngby er glade for at kunne tilbyde montering af Duka Ventilation, inkl. diamantboring til en fast lav pris. En Duka udlufter passer perfekt i både kældere og i bad, du får ud unødvendig fugt på nol tid.

Produkter og udluftning Duka Ventilation er vi meget erfarne med. DUKAs brede ventilationssortiment opfylder næsten alle former for ventilationsbehov/krav. 

Vores hjem og virksomheds lokaler er blevet bedre isoleret. Det gør det svært for fugt at komme ud. Det er skadeligt for vores indeklima, fordi den høje luftfugtighed og varmen skaber gode betingelser for mug og skimmel – med deraf følgende luftvejsgener, allergier og andre alvorlige sygdomme. Duka One udluftning findes i mange forskellige ventilationsprodukter fjerner denne problematik.

Fordele med Duka udluftning:

 • Designet specielt til badeværelser
 • Et bedre indeklima
 • Bedre helbred
 • Mere holdbart hus/lejlighed
 • ​Reducerer radon og CO2
 • Undgå kondens og fugt
 • Effektiv og energibevidst udluftning
 • Nem montage, da der ikke skal installeres rør i boligen
 • Giver en energibesparelse
 • Slip for at åbne/lukke vinduer

Duka One udluftning og Dukas S-Serie er en løsning til et enkelt rum, huse med flade tage eller andet der gør at et traditionelt ventilationsanlæg ikke kan installeres. Duka udluftning er med et indbygget keramisk element som sikrer en virkningsgrad på op til 85%.

Udluftning Duka komplet montering pris elektriker

Elektriker Lyngby tilbyder montering til fast lav pris, hvis de er lige til at bore ø180mm så tilbyder vi lav pris 7.950 inkl.. moms.

I prisen er håndværkerfradraget inkluderet.

Hvad er Duka One udluftning?

Duka udluftning er en serie af et-rums-ventilationsløsninger med varmegenvinding som er udviklet at Duka Ventilation. Deres udlufter systemer giver frisk luft i din bolig, en enheden udnytter varmen som er
tilstede.

Under ca. 1 minut (afhængigt af model) suger Duke One brugt luft ud mens den lagrer varmen i enhedens keramiske kerne. Herefter vender motoren og blæser frisk udeluft ind, som opvarmes på vej gennem den keramiske kerne. Ved disse sekvenser ventilerer Dukas udluftning 24 timer i døgnet, hvilket
sikrer et godt indeklima.

Oplev godt indeklima med Dukas udluftning

Ventilation udluftning sikrer et godt indeklima ved konstant at skifte luften ud, så der
ikke kan ske ophobning af fugt, CO2 og radon i værelset. Fugt og kondens
minimeres i arialet, og gener som fugt og kondens på vinduer og døre kan
undgås. Det konstante luftskifte har også en positiv effekt på beboerne, da der
i rum med dårlig ventilation og ingen luftudskiftning sker en ophobning af CO2.
Det kan medføre bla. træthed og hovedpine, hvilket kan undgås med Duka udluftning,

Interesseret i at vide mere? Skriv til os her for pris eller mere info. I er også velkommen at sende en mail kontakt@elektriker-lyngby.dk

Læs mere om os og om Elektriker Lyngby her

  Cookies & Vigtig Info

  Autorisations krævande opgaver indenfor el-området går midlertidigt gennem tredje part, da vi ikke er autoriserede for tiden. læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.